onsdag, februari 21, 2007

Glas på plats

I morse kom så äntligen vår efterlängtade duschvägg i 6 mm härdat glas. Det tog tre man att montera fast den - en som jobbade och två som snackade... Men nu sitter den alltså där och jag hade tänkt lägga in en bild på den, men det ser ut exakt som på bilden nedan. Den syns inte!!! Måste nog klistra på lite svalor så jag inte går rakt in i den.

Nu måste vi också börja fundera på allvar på alternativa uppvärmningsmöjligheter. I förra veckan vaknade vi upp med istappar i näsan, hade kombipannan från 1983 redan hälsat hem? Ner i källaren för inspektion, nej den fungerade, däremot var det tomt i oljetanken. Hade någon varit och "slangat" eller kan det vara så att vi bränt upp olja för 15 000 kr på 2 månader? Nej, inte kan det väl vara så....Vi har ju haft det så varmt och gosigt inomhus.

1 Comments:

Blogger GGE said...

Ja, jag säger då det. En som vet hur det känns säger bara "mars 2005, 20 minus i över två veckor och ingen fungerande cirkulationspump". Ses vi i helgen så ska du få ett överlevnadskit bestående av yllebyxor, tofflor, filt och en liten flaska whiskey. Bör räcka tills dagsmejan sätter in i mitten av april. Håll ut och vänta med bergvärmen till efter sommaren. Förresten har jag försökt ringa hela kvällen utan napp. Hur är det med teleräkningen nu?

12:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home