torsdag, januari 04, 2007

Nytt år - nya tag eller nya bekymmer?


Ja, så har huset och vi överlevt vårt första årsskifte ihop. Man kan säga att vi har blivit vänner, för det mesta. Ibland är det emot oss men inte så ofta.
* Det är otroligt skönt att ha ett riktigt sovrum. Det bästa med sovrummet är att vi måste passera misären på övervåningen på vår väg dit. Vilket förhoppningsvis leder till att vi snabbar på med fixet däruppe. Just nu sitter det dock väldigt långt inne att ta fram spacklet och gå in i slipmolnen när man kan ligga under filten i soffan och läsa spännande julklappsböcker.
* Det är otroligt trevligt att ha en matsal! Vi har redan ställt till med två middagar varav den ena slutade med spontan discodans till 04.30. Inga grannar som bankade i väggar eller golv. Wehaa!
Vi gjorde en exkursion till Björklund & Wingqvist's fantastiska tapetvärd för att välja tapeter till sovrum, hall och matsal. Det blir kolibrier, kineser och drakar... Fast i dagsläget är allt fortfarande vitt, vitt, vitt

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Inte ska det bli nya bekymmer på det nya året -
bara positiva överraskningar

10:06 fm  
Anonymous Anonym said...

Vad fint! Både modernt och klassiskt! Jag kommer gärna på middagsbjudning i denna matsal :-) Har ni hunnit göra köket?

12:21 em  
Blogger Ebbolita said...

Nej, köket får vänta till sommaren, så vi kan grilla istället ;) Det är helt ok men ruggigt fult och dåligt planerat. Det finns en hel del att göra fram tills dess. Vi tar det i tur och ordning; övre hall, gästrum, trapp, nedre hall, farstu, arbetsrum, källare, tvättstuga, fasad, altan....och SEN köket! (Gud, jag blev trött i fingrarna av att bara skriva det där)

1:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home