måndag, augusti 07, 2006

Overload


Loppisen gick fantastiskt bra! Vi lyckades tjäna in vår plats sjugånger om (7x100=700 kr) Inte så mycket kan tyckas men det var värt varenda öre att slippa köra iväg allt till Myrornas. I stället körde vi allt till Brottby...hrrrmf. Anyway, vilken folkfest, jag och P kan nog bli riktiga knallare med lite träning.
Idag fick vi komma in i huset med våra måttstockar, bror Arkitekt med på plats med kloka råd och uppmaningar. Faktiskt kändes huset större sen sist! Kan bero på att damen börjat rensa ut sina saker. Fick ett par käcka Bruno Magli- skor från 70-talet av henne, en fin och rörande gest även om hon, precis som vi, försöker bli av med sakerna i ren desperation. Badrummet kommer nog bli bra i den inbyggda balkongen, noterade att golvet lutade åt ALLA håll på övervåningen (trodde bara det lutade åt ett) samt att samtliga väggar har minst 3 olika tapeter. Till vår glädje visade det sig att de gamla orginaldörrarna fanns kvar på vinden och att grannen verkar mycket sympatisk.
Provåt på den lokala pizzerian tillika områdets fritidsgård. Känns konstigt att vi ska bo där snart. (Inte på pizzerian)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ebbchen!
Roligt att läsa
Menar du att ni kan bli bra knallare?

2:12 fm  
Blogger Ebbolita said...

Ja, eller rallare när vi börjar med järnvägsarbetet ;)

6:15 fm  
Anonymous Anonym said...

original - stavas det men det hörs ju knappt

p+k G

1:55 em  
Blogger Ebbolita said...

Viktigpetterar!!!! ;)

12:20 fm  

Skicka en kommentar

<< Home